Hirdetés

Spyro Reignited Trilogy - a sárkány visszatér

|

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy sikerén felbuzdulva az Activision egy másik klasszikust is feltámasztott, ráadásul nem is csak egy kipofozott játékot kapunk.

Hirdetés

Több forrás már korábban is azt állította, hogy az Activision a Spyro sorozat 20 éves évfordulójára egy felújított kiadással készül, most azonban ez is hivatalossá vált. 

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy jön a Spyro Reignited Trilogy, amely magába foglalja a három PlayStation 1-es epizód, a Spyro the Dragon, a Spyro 2: Ripto's Rage és a Spyro: Year of the Dragon felújított változatát. A trilógia új karaktermodelleket, animációkat, átvezető videókat, fényeket és modern játékmechanikákat kap, valamint javítanak az irányításon és a kamerakezelésen is, illetve megújították Stewart Copeland eredeti soundtrackjét is. 

A Spyro Reignited Trilogy a Skylanders játékokat jegyző Toys for Bob fejlesztésében jelenik meg szeptember 21-én PlayStation 4-re, és Xbox One-ra. Switches kiadásról nem esett szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)