Hirdetés

Spyro Reignited Trilogy - három héttel a megjelenés előtt megjött a launch trailer

|

Nem tudjuk, miért sietett ennyire az Activision, de legalább kaptunk egy emlékeztetőt.

Hirdetés

Eredetileg szeptemberben kellett volna megjelennie az újrakevert Spyro játékoknak, de valamilyen probléma ezt megakadályozta. Most már úgy tűnik, nem lesz újabb halasztás.

Hirdetés

November 13. az épp aktuális megjelenési dátum, és mivel az már olyan, mintha holnap lenne (nem tudunk jobb indokot), megjelent a launch trailer, mely ismét megmutatja, milyen csodálatosan sikerült feljavítani a sorozat első három részét. De tényleg, mintha teljesen új játékok lennének. Nézzétek csak:

Jelen állás szerint PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog érkezni a trilógia, pedig biztosan lenne rá kereslet Switchen és PC-n is. Talán majd később, mint a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)