Hirdetés

Spyro Reignited Trilogy - csak egy játék lesz a lemezen

|

Aki dobozosan akarja megvenni a Spyro gyűjteményt, készüljön fel arra, hogy egy jelentős méretű patchet kell majd leszednie.

Hirdetés

Nem gondolná az ember, hogy három remasternek/remake-nek kevés egy blu-ray lemez, pedig úgy tűnik, a Spyro trilógia esetében ez a helyzet.

Hirdetés

A szeptember 21-én megjelenő csomag a sorozat első három részét tartalmazza, viszont a dobozos változatokban, a lemezen csak az első lesz megtalálható, a másik kettőt az első patchcsel együtt kell majd letölteni. A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy valahogy elfért egy korongon, ez viszont nem.

Az Activision a PS Lifestyle-nak annyit mondott ennek kapcsán, hogy a frissítések letöltése hétköznapi dolog, de nem indokolta meg, miért kellett két játékot is lehagyni a lemezről. Valószínűleg valójában nem a helyhiány az ok, hanem hogy a második és harmadik rész az aranylemezre kerülésig (a sokszorosítás kezdetéig) nem tudna elkészülni teljesen, de a megjelenés napjáig igen.

A Spyro Reignited Trilogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg szeptember 21-én. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)