Hirdetés

PC-re jön a Spyro Reignited Trilogy?

|

Várható volt, de bejelentésre eddig nem került sor.

Hirdetés

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nagyot ment, amikor megjelent PS4-re, aztán még nagyobbat, amikor egyéb platformokra is kiadták. A Spyro gyűjtemény most még csak a Sony és a Microsoft gépein játszható, de ez hamarosan megváltozhat.

Hirdetés

A tajvani korhatárbesorolási bizottság oldalán felbukkant a PC-s változat, érdekes módon az amerikai borítóképpel, amin az ESRB RP-s plecsnije szerepel, mely a korhatárbesorolás hiányát jelzi. Mindenesetre láthatjuk rajta az Iron Galaxy logóját - feltehetően őket bízták meg a portolással, ahogy az anno a Crash kollekció esetében is történt. A csapatnak nagy gyakorlata van portok készítésében, nekik köszönhetjük a Diablo III és a Skyrim switches változatát is. (Meg az Arkham Knightot, de az már a régmúlt, kár rajta rágódni, bizonyítottak eleget azóta.)

A Spyro Reignited Trilogy PC-s változatát várhatóan az E3-on jelentik be, és akkor már egy switches kiadást is illene mellécsapni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)