Hirdetés

Ez csak egy hiba, vagy több platformra is jön a Spyro Reignited Trilogy?

|

Előfordulhat, hogy nem csak PlayStation 4-en és Xbox One-on élvezhetjük majd a felújított kalandokat. Azért nagyon bizakodóak sajnos még nem lehetünk.

Hirdetés

Ősszel érkezik a Spyro gyűjtemény, ami három klasszikus játékot is magában foglal, természetesen sokkal modernebb köntösben. A csomag elméletileg csak a Sony és a Microsoft gépére jelenik meg, de most úgy tűnik, hogy akár további platformokra is ellátogathat. Persze csak úgy tűnik.

Hirdetés

A hivatalos Spyro Reignited Trilogy weboldalon elő lehet rendelni a játékot, értelemszerűen csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra, azonban vannak olyan régiók, ahol más platformok is fel vannak tüntetve az oldalon. Az alábbi képen például a két konzolon kívül ott van még a PC, illetve a Nintendo Switch is. Nem csoda, hogy minden gamer fórum és újság felkapta a hírt, nem kevesen örülnének ennek.

Persze könnyen lehet, hogy csak valamiféle hibáról van szó, hiszen például a Nintendo Switch is kétszer szerepel, ami miatt élnénk a gyanúval, hogy valami bug csúszott a rendszerbe, szóval senki ne bontson még pezsgőt. Vagyis bonthat, csak ne erre.

Ti örülnétek ha több platformon is elérhető lenne a felújított gyűjtemény?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)