Hirdetés

Squadron 42 - nagyon fura és kicsit sem kedves Mark Hamill

|

Egy rövid teasert kapott a Star Citizen spin-offja, amiben más sztárok mellett a Luke Skywalkert alakító színész is szerepel.

Hirdetés

Nem tudjuk, melyik lesz az a karácsony, amire végre a Star Citizent vagy a Squadron 42-t kapjuk, de a mostanira legalább egy rövid trailerrel készültek a fejlesztők.

Hirdetés

Ennek középpontjában Steve Colton áll, akit Mark Hamill játszik, és valószínűleg ő lesz az, aki elsőre nem szimpatikus, de mielőtt meghal, egy rövid, szívszorító monológban bátorítja, dícséri a főhőst, és kiderül, hogy valójában egy jó fickó. Nem tudjuk, ezt a Roberts Space Industries-es srácok megírták-e már, de csak nem nyúlnak ilyen kliséhez. Abból a sok pénzből, amit a játékra összeszedtek, igazán telhet jó történetíróra.

A Squadron 42 megjelenése valamikor a távoli jövőben várható, olyan platformokra, amik még tervben sincsenek. Reméljük, ti az ünnepek alatt Coltonnál kedvesebb emberekkel lesztek körülvéve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)