Hirdetés

Squadron 42 - új videó mutatja be a fegyvereket, űrlényeket és még sok minden mást

|

A Star Citizen egyjátékos kampányához új bemutató anyag érkezett, amelyben Vanduult is megcsodálhatjuk.

Hirdetés

A Star Citizen egyjátékos kampányához, a Squadron 42-höz legutóbb márciusban érkezett fejlesztői videó. Akkor több mint fél órán keresztül beszéltek a játékról, ezúttal be kell érnünk kicsit kevesebb, de ugyanolyan érdekes anyaggal.

Hirdetés

A fejlesztő Cloud Imperium Games bemutatja az alien veszélyforrás Vanduult, és még rengeteg más, a háttérben folyó munkálatokkal is kapcsolatos dolgot. Ha valakit egy kicsit is érdekel maga a játék, vagy az, hogy folyik egy ilyen projekt fejlesztése, ne hagyja ki az alábbi videót:

A Star Citizen illetve a Squadron 42 megjelenéséről továbbra sincs infó, de rengeteg pénz gyűlt már össze a játékra, és láthatóan jól is haladnak, így nagyon várjuk már a mielőbbi debütálást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)