Hirdetés

Star Citizen - egyre biztosabb, hogy idén már nem játszunk a sztorimóddal

|

Bár a Squadron 42 megjelenése viszonylag stabil pontnak tűnt, egy a gamescom alatt adott interjúban Chris Roberts elárulta, hogy valószínűleg a Star Citizen sztorimódjának is tekinthető modul is csúszni fog.

Hirdetés

A Star Citizen készítői szándékosan próbáltak már a fejlesztés kezdete óta csak hozzávetőleges megjelenési időszakokat megadni, de a projekt méretéhez mérten talán érthetően ezek már többször csúsztak. A komoly színészeket is felvonultató Squadron 42-re mégis rá mertek nyomni egy 2016-os plecsnit, de most nagyon úgy tűnik, ezt a határidőt sem sikerül majd tartani.

Bár az alábbi trailer végéről már valószínűleg nem fogják levágni a 2016-os évszámot, a Squadron 42 aloldalát lett volna alkalmuk frissíteni, de ez eddig nem történt meg. A gamescom alatt Chris Roberts viszont már azt mesélte a német GameStar munkatársának, hogy inkább 2017 közepe, vagy vége felé jelenhet meg a sztorimód. Az interjú készítője a kommentek között kifejtette, hogy Roberts elmondása szerint ugyan a szükséges tartalmak nagy részével elkészülnek 2016 végéig, a mesterséges intelligencia és például a lopakodós küldetésekhez szükséges fedezékrendszer már jövőre marad.

Bár a játék hívei valószínűleg el tudják majd nézni a késést, sok, már rendkívül türelmetlen és a Cloud Imperiumra elég morcos rajongó is akad, akik a csapat újabb baklövését vélik majd felfedezni a csúszásban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)