Hirdetés

Squadron 42 - félórás fejlesztői videó mesél a helyszínekről és az MI-ről

|

A Star Citizen egyjátékos kampányában olyan űrhajókon is járhatunk, amin belül külön vonattal lehet közlekedni.

Hirdetés

Havonta jelentkezik új, a világot vagy a projekt állását bemutató videóval a Squadron 42 kapcsán a Cloud Imperium Games, menetrend szerint jött az új fejlesztői napló is.

Hirdetés

A legfrissebb a hajókról, űrállomásokról, szól, valamint a mesterséges intelligencia viselkedéséről. Megnézhetjük a Bengalt, amit még 2012-ben, a Kickstarter-kapányt előtt láthattunk először, és amely akkora, hogy külön közlekedési rendszer van rajta, mert túl időigényes lenne gyalog bejárni. Láthatjuk még a javított emberi arcokat, a Vanduul fegyvereket és Xi'an boltokat, az MI viselkedését a harcban, és hogy hogyan válik minden pilóta egyedivé. Ragadjatok meg valami rágcsálnivalót, és üljétek végig, ha érdekel a játék. Vagy ha szeretnétek látni Francesco Roccucci vezető MI-programozó király pólóját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)