Hirdetés

Square Enix E3 2014 - Final Fantasy, Kingdom Hearts és Hitman hírek várhatóak

|

A Square Enix kiadott egy a címben szereplő franchise-okat is megjelenítő új trailert az E3-ra, miközben tagadta, hogy a Final Fantasy 15, a Kingdom Hearts 3 és a next-gen Hitman a rendezvényen mutatkozna be. Érdekes lesz.

Hirdetés

A Square Enix E3 2014-es trailere csak épp annyit mond nekünk, amennyit a show előtt tudnunk kell, Shinji Hashimoto pedig hozzátett még egy kicsit, hogy teljesen összezavarodjunk.

Azt legalább már biztosan tudjuk, hogy a Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 2.3-as frissítése feltűnik majd az E3-on, és ahogy a lenti videóban láthatjátok a Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX is megmutatja magát, a Theatrhythm: Curtain Call és a Hitman Sniper mellett.

Ugyanakkor Shinji Hashimoto megerősítette, hogy a Kingdom Hearts 3 és a Final Fantasy 15 még nem kész a bemutatásra. A Kingdom Hearts 2.5 trailerében van egy kis szelet a KH3 sztorijából, de egyelőre ennyit tudnak mutatni. Azt már pár napja tudjuk, hogy a Hitman next-gent egy későbbi időpontban leplezik le. Szóval egy kicsi mindenből, de nem a nagy durranások lesznek többségben a Square Enix E3-as standjánál.

Ti melyik címre vagytok kíváncsiak a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)