Hirdetés

Deus Ex: Mankind Divided - kiemelt fontosságú a PC-s verzió

|

A Deus Ex fejlesztői szerint a konzolos portok kiadása PC-re tiszteletlenség a játékosokkal szemben. Ennek fényében nem csoda, hogy a DirectX 12 kapcsán is várhatunk érdekes bejelentéseket.

Hirdetés

A 15 éves Deus Ex-sorozat jövő év elején újabb állomásához érkezik, a fejlesztők pedig a legnagyobb odaadással szeretnék folytatni ezt a legendás szériát. A srácok nagyon szeretnének eleget tenni a játékosoknak, még az előrendelést is átvariálták azért, hogy ne legyenek tiszteletlenek a játékosokka szemben, a csapat pedig a PC-s portot is hasonló alázattal szeretné kezelni.

Az idei New York Comic Conon természetesen Deus Ex: Mankind Divided panel is volt, ahol az Adam Jensen hangját nyújtó Elias Toufexis mellett a játék producere, Jean-Francois Dugas is felszóltalt és többek között a PC-s verzió fontosságáról is beszélt: "A konzolos portok kiadása PC-re tiszteletlenség a játékosokkal szemben. Tenni fogunk róla, hogy a PC-n olyan feature-ök is megjelenjenek, amik máshol nincsenek."

A fejlesztők azt is megígérték, hogy hamarosan fontos bejelentésekre számíthatunk, pl. arra is, hogy a DirectX 12 miként fogja befolyásolni a játékot hajtó Dawn Engine-t.

A Deus Ex: Mankind Divided megjelenés 2016. február 23-án esedékes PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti várjátok már? Min fogjátok játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)