Hirdetés

Ezentúl az online játékokra fókuszál az Eidos-Montréal

|

A stúdió új irányba indul el a játékfejlesztés területén.

Hirdetés

A kanadai csapat, amely leginkább a Deus Ex sorozatnak és a Tomb Raider rebootnak köszönheti sikerét, egy hivatalos sajtóközleményben bejelentette, hogy a jövőben inkább az online játékokkal fognak foglalkozni.

Hirdetés

Kicsi meglepő lehet ez a döntés a Square Enix stúdiójától, hiszen nemrégiben erősítették meg, hogy jövőre érkezik egy új Tomb Raider, illetve még egy Deus Ex játékra is számíthatunk a gyengén teljesítő Mankind Divided ellenére.

Az Eidos-Montréal feje, David Anfossi viszont nagyon bizakodóan nyilatkozott az új irányról, és bízik benne innovatív és kreatív ötleteikkel sikerül az online fókuszú játékok piacán is maradandót alkotni. Konkrét tervekről viszont sajnos nem beszélt ezidáig.

Ti mit gondoltok, jót tehet a váltás a csapatnak, vagy inkább maradniuk kellett volna a már bejáratott úton?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)