Hirdetés

Final Fantasy VII remake - Xbox One-ra is megjelenhet?

|

Bár a Square Enix eredetileg csak PlayStation 4-re jelentette be a legendás szerepjáték remake-jét, egy online üzlet szerint nem ez lesz az egyetlen platform.

Hirdetés

Milliók álma vált valóra, amikor a Square Enix sok évnyi könyörgés és reménykedés után végre hivatalosan is bejelentette, hogy elkészül a legendás Final Fantasy VII modern újragondolása, viszont valószínűleg legalább ennyien csalódtak is, amiért csak a PlayStation 4-es verziót jelentette be a kiadó. Fontos észben tartani, hogy hivatalosan még nem erősítették meg, hogy tényleg ez lesz az egyetlen platform, most pedig úgy tűnik, hogy talán tartogat a cég még egy-két meglepetést a tarsolyában.

Hirdetés

A GameStop írországi üzletágának online boltjába már felkerült a játék, viszont ezen az oldalon érdekes módon a PlayStation 4 mellett az Xbox One is feltűnik, mint megjelenési platform. Ettől függetlenül könnyen előfordulhat, hogy csak egy véletlen hibáról van szó, már csak azért is, mert a közelmúltban a Sony egyik State of Play streamje során láthattuk ismét a játékot, viszont ez azt is jelentheti, hogy csak valami marketinget érintő megegyezés van a Sony és a Square Enix között, szóval önmagában ez sem bizonyít semmit.

Azzal is lehetne érvelni, hogy az eredeti játék is PlayStation-exkluzív volt, de ez mostanra már egyáltalán nem igaz, hiszen azóta már szinte minden platformon elérhetővé vált, így azon sem lepődnénk meg, ha a Final Fantasy VII Remake előbb-utóbb PC-n is megjelenne. Szerintetek van rá esély?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)