Hirdetés

Final Fantasy VIII Remastered - megvan a megjelenési dátum

|

A Square Enix egy teaser formájában leplezte le, hogy mikor is számíthatunk a klasszikus JRPG felújított változatára.

Hirdetés

Bár a legtöbb JRPG rajongó valószínűleg a Final Fantasy VII Remake-et várja a leginkább, nem ez az egyetlen ráncfelvarrás, ami készül a Square Enix műhelyében, hiszen az idei E3-on a cég bejelentette, hogy a nyolcadik epizód is felújításra kerül (de ez csupán Remastered lesz, tehát nem az alapokból építik újra). Most egy újabb teasert tettek közzé a játékból, amelyből a megjelenési dátumot is megtudhattuk.

Hirdetés

A Square Enix a Twitter-oldalán tette közzé a rövidke videót, amelyből kiderül, hogy a Final Fantasy VIII szeptember 3-án fog elérhetővé válni, amikor is a PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch játékosok is kézbe vehetik majd.

Bár a nyolcadik rész nem lett akkora klasszikus, mint az elődje, még így is nagyon sok rajongója van, így valószínűleg sokan értékelik majd, hogy a Square erre az epizódra is szánt egy kis energiát. Egyetlen egy dolgot bánunk, hogy a magasabb felbontás miatt a játékvilág egyik legviccesebb mémje sajnos értelmét fogja veszteni az új verzióban:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)