Hirdetés

A Square Enix kíváncsi a véleményetekre

|

A kiadó óriást érdekli, hogy titeket mi érdekel, így a legegyszerűbb módszerhez folyamodtak: megkérdezik tőletek.

Hirdetés

Ha szerintetek a Square Enix nem halad jó irányba, akkor itt a lehetőség, hogy ezt a tudtukra adjátok. Mondjuk akkor is érdemes lesz kitölteni a kérdőívet, ha semmi másra nem is vagytok most kíváncsiak, pusztán veszettül várjátok, hogy kiadják végre a Kingdom Hearts III-at. A fogyasztói visszajelzés hasznos dolog, és láthatóan most nyitott fülekre talál.

Hirdetés

Az ezen a linken keresztül elérhető kérdőívet egészen július 8-ig tölthetitek ki. Alapvetően tényleg csak véleménygyűjtésről van szó, de kis ösztönzésképp a Square kioszt majd 14 véletlenszerű résztvevőnek 500 dollárt a Square Enix accountjára. 

Egyébként javallott egy bögre kávét (vagy teát) bekészíteni, hideg élelemmel készülni, összpontosítást segítő zenei listát indítani, ez nem egy 2 perces kérdőív, de ha egyszer tényleg véleményt lehet alkotni (és nem csak komment formájában kinyilatkoztatni a bármit), akkor megéri a fáradtságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)