Hirdetés

Így nézhetnek majd ki a Square Enix következő generációs játékai

|

Az Nvidia új ray tracing tech demójához a Square Enix belsős motorját, a Luminous Studiót használták.

Hirdetés

Néhány hónap múlva, de legkésőbb a nyár elején már biztosan elkezdik nekünk a kiadók, fejlesztők és konzolgyártók adagolni azokat a videókat, amik bemutatják, mire lesznek képesek a 2020 végén érkező, következő generációs masinák. Addig jön néhány tech demó, az EA után most a Square Enix is mutatott valamit az Nvidia közreműködésével.

Hirdetés

A kétperces techdemó lényege, hogy bemutassa, milyen szép lesz a valós idejű ray tracing Nvidia kártyákkal, de a technológiát magát állítólag az új generációs konzolok is támogatni fogják, úgyhogy PC mellett a következő PS-en és Xboxon is ilyesmire számíthatunk. A Luminoust korábban a Final Fantasy XV-nél láthattuk működés közben.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)