Hirdetés

Marvel's Avengers - hat hős lesz elérhető megjelenéskor

|

A Crystal Dynamics megerősítette, hogy a megjelenéskor hat hős lesz majd elérhető a játékban, de idővel bővülni fog majd a választék.

Hirdetés

A tavalyi Spider-Man hatalmas sikere után érthető, hogy a képregénykiadó következő nagy dobása, a Marvel's Avengers szintén hatalmas várakozásnak örvend a szuperhősök rajongóinak körében. A hálószövő kalandjával ellentétben az Avengersben (ahogy a nevéből is talán érezhető) egy csapat tagjait irányíthatjuk majd és míg a megjelenést követően nem túl sok csapattag közül válogathatunk majd, a fejlesztők szerint ez mindenképpen változni fog.

Hirdetés

Scot Amos, a Crystal Dynamics vezetője szerint kizárólag Vasember, Amerika Kapitány, Thor, Fekete Özvegy, Hulk és Ms. Marvel lesznek játszható karakterek, de elmondása szerint később új hősökkel bővül majd a csapat, akik ráadásul teljesen ingyen elérhetőek lesznek minden játékos számára. Amos arról is beszélt, hogyan működnek majd a kooperatív lehetőségek:

"A Hero Missionök kizárólag egyjátékos módban érhetőek el és mindegyik az adott hős köré van tervezve. A játék előrehaladtával megnyílnak a Warzone küldetések is, amelyek már kooperatívan is játszhatók bármely hőssel. Az egyetlen megkötés, hogy mindenkinek eltérő hőst kell választania, nem lehet egy csapat Hulkkal letarolni a pályát!"

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan melyik hősökre érdemes számítani az alapértelmezett karaktereken túl, de elnézve a filmek sikerét elég könnyű tippelni, hogy kik a legesélyesebbek. Ti mit gondoltok? Melyik hőst látnátok még szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)