Hirdetés

Jövő tavasszal érkezik a Square Enix valamelyik újdonsága

|

Az Amazonon idő előtt megjelent információk véletlenül leleplezték a Square Enix egyik új játékának megjelenési dátumát.

Hirdetés

Az E3-at megelőző napokban jó néhány izgalmas bejelentéssel kapcsolatban szivárogtak ki infók, a Bandai Namco felhozatala mellett idő előtt tudomást szereztünk a Ninja Theory új játékáról és sok minden másról, egy kisebb, ám egyáltalán nem elhanyagolható infó pedig a Square Enix kedd hajnalban esedékes sajtókonferenciájáról is napvilágot látott. A brit Amazon adminjai közül valaki megint idő előtt élesített egy termékoldalt, de úgy tűnik, tanulva a korábbi esetekből a nagyobb szivárgások ellen egy új eszközzel védekeznek a webáruháznál.

Hirdetés

Az alábbi screenshoton látható oldal ugyanis egy név és képek nélkül feltöltött termékhez kapcsolódik, így pontosan nem tudtuk még, melyik játékról van szó. Az viszont alaposan leszűkíti a kört, hogy a Square Enix produktumáról van szó, ami PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik 2020-ban. Így a választ valószínűleg a japán kiadó E3-as felhozatalában találjuk, a még 2019-ben megjelenő Babylon's Fallt és Romancing Saga 3-at pedig rögtön ki is húzhatjuk a listáról. Mivel a játék létezéséről viszonylag régóta tudunk (hiába csak most fogjuk ténylegesen megismerni), szeretnénk azt gondolni, hogy a május 15-ei megjelenés a Marvel's Avengershez tartozik, de nem kizárt, hogy a Square által nemrég teaselt Outriders, vagy esetleg a szintén régóta készülő Final Fantasy VII remake első része érkezik jövő tavasszal.

Hamarosan persze találgatás helyett pontos infókkal rendelkezünk majd, a Square kedd hajnali konferenciájáig viszont még marad az esélylatolgatás.

Ti mit gondoltok, melyik játékuk mutatkozik be májusban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)