Hirdetés

A Square Enix is szeretne Switchre kiadni játékokat

|

Lassan a nagyobb cégek is egyre inkább felismerik a Switchben rejlő potenciált, most a Square Enix döntött úgy, hogy komolyabban szeretne foglalkozni a platformmal.

Hirdetés

Egy új játékkonzol megjelenésekor mindig rengeteget számít az, hogy az igazán nagy játékkiadók mennyire hajlandók mögéállni, ez pedig főleg abban az esetben igaz, ha egy olyan kísérletezős koncepcióról van szó, mint a Nintendo Switch. Szerencsére egyre több cég ismeri fel a Nintendo hibrid konzoljában rejlő lehetőségeket, így sorban ugranak fel a hype vonatra a kiadók.

Hirdetés

A Square Enix nemrég egy konferenciahívás keretében beszélt arról, hogy szeretnének sokkal komolyabban foglalkozni a platformmal, ami nem csak a cég ismertebb címeinek újrakiadását jelentheti, de akár teljesen új IP-ket is:

"A Nintendo Switch könnyebbé teszi számunkra, hogy kihasználjuk a már meglévő kínálatunkat és a szakértelmünket, szóval szeretnénk több időt szánni arra, hogy új IP-ket hozzunk létre és rebootoljunk korábbi címeket ezen a platformon. A Switch nagyon gyorsan növekszik, mi pedig rendkívül örülünk egy ilyen paltform megjelenésének."

Egy másik érdekesség, ami elhangzott a konferencia során, hogy a Square Enix szerint mekkora problémát jelent az, hogy a Steamen nehéz megtalálni a sok cím között a játékaikat, ami rendkívül fontossá teszi azt, hogy a saját weboldalukról a jó helyre irányítsák a játékosokat. Így persze már érthető, hogy egy friss platform miért vonzó a cégnek. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)