Hirdetés

Még több olyan játékra számíthatunk a Square Enixtől, mint az Octopath Traveler

|

Úgy tűnik, hogy a japán stúdió a jövőben még több JRPG-t szeretne piacra dobni.

Hirdetés

Elég érdekes alkotás lett a nemrég megjelent Octopath Traveler, ami kizárólag csak Nintendo Switch-en játszható. Ráadásul könnyen lehet, hogy még több ilyen alkotást fogunk kapni majd a Square Enixtől.

Hirdetés

A Wall Street Journal egyik munkatársa, Takashi Mochizuki nemrég részt vett a stúdió konferenciáján, ahol elég érdekességekről volt szó, de talán a legfontosabb részlet az, hogy a Square Enix nyilatkozata szerint számíthatunk még olyan játékokra a jövőben, mint az Octopath Traveler.

Az nem derült ki, hogy a későbbi JRPG-k is Switch-exkluzívak lesznek-e, mindenesetre jó hír lehet a rajongók számára, hogy a csapat a későbbiekben is szívesen foglalkozna ezzel a műfajjal.

Nektek tetszett az Octopath Traveler?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)