Hirdetés

A Square Enix egyik stúdiója már PlayStation 5-re fejleszt játékot?

|

Egy LinkedIn profil arra utal, hogy a kiadó már a jövő felé kacsintgat, de lehet, hogy csak elírásról van szó.

Hirdetés

Sokáig zajlott a találgatás azzal kapcsolatban, hogy a Sony már valóban dolgozik-e a következő PlayStation konzolon, azonban a spekulációk véget értek, amikor a vállalat ügyvezető igazgatója megerősítette a dolgot. 

Hirdetés

Nemrég írtunk róla, hogy a Square Enix komoly veszteséggel zárta a legutóbbi pénzügyi mérlegét, méghozzá a Luminous Productions rejtélyes projektjei miatt - ezt pedig a Final Fantasy XV is megsínylette. Ugyanez a stúdió bukkant most fel a LinkedInen is, méghozzá az egyik 3D karaktermodellező művész önéletrajzában. A legérdekesebb részlet azonban az, hogy a csapat tagjaként egy vadonatúj, tripla A-kategóriás játékon is dolgozott, amely már PlayStation 5-re készül.

Az azóta már eltávolított bejegyzés egyúttal azt is elárulja, hogy egy a kínai piacra szánt mobiljátékot is készít a csapat. Persze mindig lehetséges, hogy csak elírás történt, ismerjük mi is a jelenséget, de hátha nem. Várjuk a további fejleményeket.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)