Hirdetés

Square-Enix - TGS felhozatal

|

Október első felében tartják az év utolsó nagy játékeseményét, a Tokyo Game Show-t, ahol a Square-Enix is képviselteti magát.

Hirdetés

Az idei esztendő kicsit unalmas E3-ja, és valamelyest mozgalmasabb Games Convention-je után az őszi szezonban sem maradunk játékkiállítás nélkül. A japán játékipar krémje ugyanis az október 9-e és 12-e között megrendezésre kerülő Tokyo Game Show-n mutatja be készülő vagy épp bejelentésre váró alkotásait. 

ffxiii3.jpg
 

A Final Fantasy szériával hírnévre szert tett Square-Enix egész impozáns játékgyűjteménnyel vág neki a kiállításnak, melyen jelen lesz a Final Fantasy XIII és a Final Fantasy Versus XIII, igaz csak új videók formájában. Ezenkívül kint lesz a Kingdom Hearts 3, a Star Ocean: The Last Hope, mely a kultikus sorozat prequel, azaz előzményeket elmesélő epizódja lesz, illetve az X360-ra is készülő The Last Remnant. A teljes listát itt leshetitek meg, bár japán nyelvű az oldal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)