Hirdetés

A Square Enix tiszta vizet önt a pohárba

|

Bizonyára mindenki hallott valamilyen formában Shinji Hashimoto kijelentéséről, miszerint nem lesz több Final Fantasy a Microsoft konzoljára. Nos, a Square Enix úgy látta, ideje pontosítani Hashimoto úr kijelentésén.

Hirdetés

A www.gamesindustry.biz jelentése szerint ugyanis a nyilatkozatra reagálva a Square Enix azt a megjegyzést tette, hogy Hashimoto a jelenlegi helyzetre gondolt, nem pedig a jövőre. Ez sok találgatásnak enged teret, ugyanis így a jövőbeli részek előtt nyitva maradhat az út az Xbox felé. Wedbush Morgan, egy független szakértő a következőket nyilatkozta a dologgal kapcsolatban: "A széria mindig is egy konzolos volt és figyelembe véve a japán Xbox 360 eladásokat, eléggé valószínűtlen, hogy a következő Final Fantasy csak 360-ra jelenne meg. A Square Enix nagy dilemma előtt áll: vagy csak Xbox 360-as lesz a következő játék, így viszont a japán vásárlókat elidegenítené, vagy a hagyományokkal szakítva multiplatformos lesz a megjelenés, vagy pedig csak PS3 exkluzív lesz a cím, ám ebben az esetben a nyugati területeket zárja ki jobban a játékból. A Square Enix egy tradíciókon alapuló vállalat, így szerintem a legvalószínűbb alternatíva a legutóbbi." A Square Enix nemrég bejelentett játéka egyébként mindkét konzolra megjelenik, és egyszerre fogja elérni a keletet és a nyugatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)