Hirdetés

Összesített brit toplista élén Harry Potterrel

|

Szerény kezdés után egészen a toplista csúcsáig küzdötte magát a Harry Potter and the Half-Blood Prince Nagy Britanniában.

Hirdetés

Történelemkönyvekbe kívánkozó esemény lett volna, ha egy Harry Potter játék nem kerül fel az eladásokat figyelő GfK összesített listájának élére. Egy pillanatra úgy tűnt, pont a Harry Potter and the Half-Blood Prince lesz az az epizód, amelyikkel ilyen csúfság megeshet, ám végül helyreállt a természet rendje.



A Harry Potter and the Half-Blood Prince két héttel ezelőtt még a tizedik helyen nyitott, de most már a brit toplista élén foglal helyet. Elemzők szerint a mozifilm pozitív fogadtatását követően nőtt meg a játék iránti érdeklődés. A másik aktuális filmsláger, a Transformers: Revenge of the Fallen adaptációja a második helyere mászott fel, miközben a bronzérmet a Tiger Woods nevét viselő golfsorozat legújabb kiadása kapta meg.
Hardcore játékosok a Fight Night Round 4, a Call of Juarez: Bound in Blood és a Call of Duty 4: Modern Warfare teljesítményét méltathatják.

* 01 Harry Potter and the Half-Blood Prince
* 02 Transformers: Revenge of the Fallen
* 03 Tiger Woods PGA Tour 10
* 04 Wii Fit
* 05 Fight Night Round 4
* 06 Call of Juarez: Bound in Blood
* 07 The Sims 3
* 08 Virtua Tennis 2009
* 09 Call of Duty 4: Modern Warfare
* 10 EA Sports Active

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)