Hirdetés

Hamarosan újabb játékokat jelentenek be Google Stadiára

|

A Google nyilvánosságra hozta, hogy mikor számíthatunk a következő Stadiás eseményre.

Hirdetés

A legelső Stadia Connectet tavaly júniusban tartotta meg a Google, amelynek keretében megtudtunk mindent a szolgáltatásról: árat, megjelenési dátumot és természetesen megismertük a támogatott játékok egy részét, amelyek között olyanok is helyet kaptak, mint a Cyberpunk 2077, a Borderlands 3 és a Doom Eternal. 

Hirdetés

Hasonlóra készül most is a vállalat, ugyanis bejelentette, hogy hazai idő szerint április 28-án, 18.00-tól indul a következő Stadia Connect stream, amelynek keretében többek között szó esik a kínálatot bővítő játékokról is.

A Google egyelőre nem árult el többet arról, hogy mit fogunk látni, de ha kicsit is kíváncsiak vagytok a Stadiára, akkor kövessétek velünk a műsort. Vagy csak olvassátok el a főoldalon a híreket, úgyis megírunk mindent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)