Hirdetés

Stadia-exkluzív lett volna, de a Google kaszálta a Death Stranding folytatását

|

Hideo Kojima 2019-es játéka epizodikus egyjátékos horrorral folytatódhatott volna.

Hirdetés

A Google néhány nappal ezelőtt bejelentette, hogy a Google Stadia 2023. január 18-án teljesen megszűnik, így közel 3 év után búcsúzhatunk a felhő alapú játékszolgáltatástól. A hír annyira váratlanul érkezett, hogy még több játékfejlesztő sem tudott róla, azonban mégis érthető a döntés, hiszen a Stadia eladásai nem teljesítettek olyan jól, mint amire a Google eredetileg számított.

A Ubisoft egyébként támogatja a játékosokat, hogy ne veszítsék el a Stadián megvett címeket, és talán a Rockstar is segíteni fog a vélhetően legelhivatottabb Stadiás Red Dead Redemption játékosnak. Legalábbis reméljük. Ugyanakkor a platform kapcsán súlyosabbak a veszteségeink, mint azt eddig sejtettük. 

A 9to5 Google értesülései szerint ugyanis kiderült, hogy Hideo Kojima is együtt dolgozott a Google csapatával, és közösen terveztek egy különleges, Stadia-exkluzív folytatást a 2019-es Death Stranding számára.

Hirdetés

A játék egy epizodikus horror lett volna, amelyet kizárólag egyjátékos játékmenettel terveztek. Úgy tűnik, hogy pont emiatt engedte el a projektet a Google, mivel a beszámolók szerint a cég nem bízott az egyjátékos alkotásokban.

A Death Stranding folytatásának mockupjai 2020 év elején készültek el, ezután nem sokkal hozta meg a döntést a Google, hogy nem tart igényt a játékra. Kojima egyébként egy 2020 májusi interjúban említette, hogy törölték egy projektjét - minden bizonnyal erre a játékra utalhatott.

Ti örülnétek, ha kapna folytatást a Death Stranding?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)