Hirdetés

Hivatalos: jön a S.T.A.L.K.E.R. 2

|

A GSC Game World dolgozik rajta, de sokat kell még várnunk, hogy játszhassunk vele.

Hirdetés

Azért jó, ha az ember munka után még hajnalig játszik (a Rainbow Six: Siege-dzsel, egyébként, ha már így kérdezitek), mert még lefekvés előtt átpörgeti a friss híreket, és belefut abba, hogy jön a S.T.A.L.K.E.R. 2. Megint szívhatunk a név leírásával.

Hirdetés

A játékról egyelőre annyit tudni, hogy 2021-ben jelenik meg, és a GSC Game World, az eredeti csapat keze alatt formálódik. Egyelőre csak egy teaser oldalt lőttek fel az évszámmal, illetve adott egy lökést ennek Szergej Grigorovics és Szergej Galyonkin (a Steam Spy atyja, aki egyébként az Epic Games kiadásért felelős igazgatója) egy-egy posztja is.

Nem hittük volna, hogy erre valaha sor kerül, de most nagyon boldogak vagyunk. Messze még 2021, lesz mit bejelenteniük addig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)