Hirdetés

A fejlesztők elárulták, melyik motor fogja hajtani a S.T.A.L.K.E.R. 2-t

|

Nem is igazán volt más választásuk, miután az Epic Games véletlenül idő előtt lelőtte a poént.

Hirdetés

Sokat kellett várni rá, de már készül a S.T.A.L.K.E.R. 2, és külön öröm, hogy a sorozat korábbi részeit is fejlesztő GSC Game World dolgozik rajta. Annak viszont már kevésbé örülünk, hogy a srácok nagyon fukarul bánnak a folytatásra vonatkozó információkkal, habár most megosztottak velünk egy fontosabb apróságot.

Hirdetés

A stúdió a játéksorozat hivatalos Twitter-oldalán tette közzé az alább látható közleményt, amiben elárulta, hogy az Unreal Engine 4 duruzsol majd a játék alatt. Úgy ítélték meg, hogy ez a motor felel meg legjobban az igényeiknek, és a segítségével a sorozathoz tökéletesen passzoló atmoszférát tudnak megalkotni. Illetve az is fontos szempont volt még, hogy könnyebbé tegyék a játék moddolhatóságát, amihez szintén megfelelő választás az engine.

Eredetileg a GSC Game World nem akarta volna még megosztani ezt az infót a rajongókkal, azonban az Epic Games nemrég közzétett egy listát azokról a készülő játékokról, amelyek az Unreal Engine 4-et használják, és közöttük volt a S.T.A.L.K.E.R. 2 is, így véletlenül sikerült leleplezniük a meglepetést. És ha már így alakult, a fejlesztők kénytelenek voltak megejteni a hivatalos bejelentést. Persze mi nem bánjuk ezt egy cseppet sem.

Ti várjátok már a S.T.A.L.K.E.R. 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)