Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R. 2 - Mozgásban az animáció

|

A GSC Game World próbálja bennünk tartani a bizalmat a S.T.A.L.K.E.R. 2 elkészülését illetően, ezt mutatja az animációt bemutató videó kiadása is.

Hirdetés

Legutóbb a GSC Game World ígéretet tett arra, hogy mindenképpen elkészíti a S.T.A.L.K.E.R. folytatását, ráadásul belátható időn belül teszi ezt.

A S.T.A.L.K.E.R. 2 hivatalos twitter fiókjára került ki az alant látható, a játék animációit bemutató anyag, melyet a GSC Game World egykori munkatársa tett közzé. A játék fejlesztését és gondok nélküli megjelenését természetesen nem biztosítja az animációkat taglaló videó, de a GSC Game World márciusi szavai szerint "a nehezén túl vannak és semmi sem állhatja útját a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztésének, amely egyébként szépen halad előre."

A S.T.A.L.K.E.R. 2 egyelőre meg nem nevezett dátummal rendelkezik, de annyi bizonyos, hogy PC-n, PS3-on és X360-on régi ismerősként mutatkozik be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)