Hirdetés

Álomszép, de kihalt tájat mutat a S.T.A.L.K.E.R. 2 első hivatalos képe

|

Hamarosan elkezdődik a S.T.A.L.K.E.R. kánon következő nagy fejezete, most ebbe kukkanthatunk bele.

Hirdetés

Végre életjelet adott magáról az Unreal Engine 4-et használó S.T.A.L.K.E.R. 2: a GSC GameWorld csapata közzétette az első hivatalos és meglehetősen pofás screenshotot a játékból, valamint érkezett egy rövidke közlemény is, amelyben még erre az évre újabb részleteket ígértek a projekt kapcsán. 

Hirdetés

A fejlesztők értelemszerűen az eredeti trilógia (Shadow of Chernobyl, Clear Sky, Call of Pripyat) nyomdokain haladva, szellemiségben annak tagjaihoz igazodva szeretnék elkészíteni a folytatást is, ami a csapat eddigi legnagyobb vállalása lesz. Azt már most tudni lehet, hogy készül egy dedikált modding tool is a játékhoz, mivel az alkotók azt szeretnék, hogy a modderek egyből belekezdhessenek a munkába, amint megjelenik a S.T.A.L.K.E.R. 2.

Íme az említett screenshot:

S.T.A.L.K.E.R. 2 elvileg 2021-ben fog megjelenni, de persze addig még sok minden változhat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)