Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - A gyűjtői kiadás tartalma

|

Kiderült, mit tartalmaz majd a S.T.A.L.K.E.R. folytatásának speciális kiadása.

Hirdetés

Oroszországban és Ukrajnában már kapható a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, s a jelek szerint a német anyanyelvűek sem kell jövő tavaszig várjanak, ugyanis a PC Games értesülései szerint még novemberben megjelenik a nekik (Németország, Ausztria, Svájc) verzió is az alig ismert bitComposer Games kiadásában.



A híresztelések szerint a sztorit folytató, önállóan is futtatható kiegészítő javarészt új területeken játszódik majd: ilyen lesz Pripyat kibővített városa, a környező folyóvidék, egy Záhonyra emlékeztető vasútállomás, egy falu, és egy gigantikus gyártelep. Bizonyára akad pár ember, aki képtelen volt kivárni a nemzetközi premiert, s így nekiesett az illegálisan beszerzett orosz változatnak (lelkük rajta).
Az ok, amiért billentyűzetet ragadtam, azonban nem ez, sokkal inkább az, hogy a kiadó fellebbentette a fátylat a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Special Edition tartalmáról.



A különleges, gyűjtőknek szánt kiadás pofás fémdobozban érkezik, amiben a célterület áttekintésére alkalmas térképet, két felvarható flekket, fejkendőt, és egy viharálló öngyújtót találunk a játék korongja mellett.
Arról egyelőre fogalmam sincs, hogy ki fogja idehaza forgalmazni, esetleg magyar feliratra, szinkronra számíthatunk-e, de nem bánnám, ha az érintett cég figyelembe venné, hogy a sima verzió ajánlott fogyasztói ára 29,99, a speciálisé pedig 39,99 euró, s még véletlenül se állapítana meg ezeknél magasabb árat, amikor piacra dobja Alexander Degtyarev különleges ügynök kalandját.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)