Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - Az új helyszínek

|

Az eddigi S.T.A.L.K.E.R. epizódoknál fotórealisztikusabb grafikával rendelkezik az ősszel megjelenő S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.

Hirdetés

Ősszel harmadjára is kiakaszthatjuk a Geiger-Müller számlálót, ugyanis visszatérünk a megnyomorodott kreatúrákkal benépesített Zónába, hogy visszaszerezzük a borzalmas emlékekkel szolgáló erőmű feletti irányítást. Átalakított kezelőfelülettel, izgalmas történettel, újfajta szörnyekkel, szereplőkkel és helyszínekkel kacérkodik a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.

Minden eddigi S.T.A.L.K.E.R. epizódnál fotórealisztikusabb megjelenítésre számíthatunk a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat esetében, legalábbis Oleg Yavorsky legutóbbi interjújában elhangzottak szerint. A környezet kidolgozottsága és gazdagsága természetesen érvényes az kérdezz-felelekben részletezett helyszínekre is.

Húsz esztendeje rozsdásodó vízi flottával találkozhatunk a Pripyat folyó mentén, miközben a hatalmas kiterjedésű vízgyűjtő területén barangolunk. Ellátogathatunk Kopachi városába, habár biztosan nem fogunk gyönyörködni a katasztrófa következtében szinte teljesen földbe temetett épületekben. A Jupiter gyárról és a Yanov vonatállomásról bővebb információkkal nem szolgált Oleg Yavorsky.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)