Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - Előzetesen a Misery 2.0 mod

|

Csernobil sokak számára jelentett egyet a félelemmel és felfedezéssel, főleg a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat játékmenetében. Vajon mit tartogathat a Misery 2.0-ás modifikációja?

Hirdetés

Az élő legendának számító BZ kolléga mindent megtett annak idején, hogy egy teszt képében szerelembe essen a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat névre keresztelt epizóddal, a játék használata után keletkező sugárzást azonban nem csak ő, de a felhasználók sem tudták feledni, ezért a mai napig kaphatunk hozzá újdonságokat, ha fogékonyak vagyunk a témára.

Nem holmi összetákolt modifikációról van szó, hiszen a Misery című alkotás a ModDB oldalán tartott szavazáson elnyerte a 2012 legjobb modifikációjának járó díjat, ami annyira szép elismerésnek tekinthető, hogy a készítők kiadtak egy majd négy perces gameplay videót a Misery mod legújabb, 2.0-ás verziójáról, amely ha minden jól alakul, 2013 elején debütálhat. Az új változat fejlesztésekkel kedveskedik a játékosoknak vizuális, zenei, gameplay, realizmus és fegyverek terén is, nézzük hát mindezt mozgásban:

A S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat 2010. február ötödikén jelent meg kizárólag PC-re a GSC Game World fejlesztésében, amely alatt az X-ray Engine 1.6 motor duruzsolt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)