Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat gameplay videó

|

Bő hatperces filmanyag került fel a világhálóra a S.T.A.L.K.E.R. széria következő felvonásából.

Hirdetés

Hacsak valami váratlan esemény közbe nem szól, még azelőtt az üzletek polcaira kerülnek a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat korongjai, hogy leesne az első hó.



A 2007-es alapjáték eseményeit folytató alkotásról készült felvétel során hallható magyarázó szöveggel nem boldogultam, így kénytelen voltam egy német fordításra hagyatkozni. Ez utóbbi szerint a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat küldetéseit úgy alakították ki, hogy azok még jobban hasonlítsanak a szerepjátékokban tapasztaltakra. Mint a videóban is látható, az ukrán titkosszolgálatot, s rajta keresztül a kijevi kabinetet képviselő hősünket megbízzák egy értékes ereklye megszerzésével. Amint birtokába kerül a természetellenes holmi, azonnal felbukkan egy stalker, aki magának követeli.



Itt lép be a szerepjátékos elem, vagyis a döntés lehetősége. Ha úgy döntenénk, hogy átadjuk, akkor a táborba visszatérve láthatjuk, miként adja el könnyen jött zsákmányát agresszív barátunk. Ha viszont elzavarnánk, akkor még azelőtt csapdát állít nekünk, hogy biztonságban visszaérnénk a táborba. Itt még mindig lemondhatunk a zsákmányról, de ugyanúgy harcba is bocsátkozhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)