Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - hátborzongató...

|

Új trailer érkezett a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat-ból, mely ugyan rövid, azonban nagyon jól meg lett csinálva.

Hirdetés

A S.T.A.L.K.E.R. sorozatot szeretjük, méghozzá nagyon is. Hatalmas szabadon bejárható tér, ami ugyan fertőzött egy picikét, no de sebaj, van nálunk csavar, amit dobálhatunk magunk elé, s ezáltal önfeledten élvezhetjük a Zónában szabadságunkat.

Chernobyl után Pripyat a következő helyszín, ahogy azt a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat nevéből is ki lehetett találni. Az Ukrán Biztonsági Szolgálat egyik embereként küldtek minket a Zónába, hogy kiderítsük, hogy mi nem olyan, mint amilyennek kellene lennie. Azt már az előző trailerben is láthattuk, hogy a játék gyönyörű, azonban csak ebben a trailerben látszik igazán, hogy mennyire durván van megcsinálva minden effekt, a fegyverek mennyire kidolgozottak, satöbbi. Mondjuk a S.T.A.L.K.E.R. játékok soha nem arról voltak híresek, hogy csúnyák, esetleg barátságosak lennének, mindig is a hátborzongatásé volt a főszerep. Hogy ezt miért mondom? Nézzétek meg a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat legújabb videóját, és megtudjátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)