Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Misery mod 2.0 - sose volt még ennyire durva

|

Nemrégiben megjelent a Misery 2.0, vagyis a legkönyörtelenebb S.T.A.L.K.E.R. módosítás legújabb verziója. Ez a mod nem ígér mást, csak vért és könnyeket.

Hirdetés

Már mindenki számára elérhető a Misery mod korábban is ígért tovább fejlesztett változata, rengeteg újítással és könnyfacsaró nehézséggel. A készítők azt tűztek ki célul, mint hogy a teljes játékot saját képükre formálják, tulajdonképpen újraértelmezve a S.T.A.L.K.E.R. alapkoncepcióját.

A csapat elmondása szerint azt szerették volna elérni, hogy a játék már alapvetően is kietlen, kétségbeejtő atmoszféráját még drámaibbá és feszültebbé tegyék, valamint a nehezítésekkel intenzívebbé fokozzák a játékmenetet. Választható karakterosztályok, a megújult grafika és hang, valamint a kibővített fegyverarzenál várja azokat a bátor jelentkezőket, akik ismét belépnek a Zónába. Természetesen a realizmus és a keményebb játékélmény érdekében további változtatásokat is eszközöltek a már megszokott mechanizmusokon. Az ellenfeleket (mind emberi, mind mutáns) a radar hiányában sokkal nehezebb kiszúrni, és ha mégis, akkor gyakran már túl késő. A sugárfertőzés hatásai felgyorsulnak, a kötések pedig nem gyógyítanak sebeket, csupán elállítják a vérzést.

A Misery 2.0 tehát mindenképp megköveteli a megfontoltságot és óvatosságot a játékostól, ezzel is sokkal intenzívebbé téve az alap Call of Pripyat élményt. Ti nekivágtok a nem túl könnyed kikapcsolódást ígérő modnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)