Hirdetés

Stalker: Call of Pripyat - Nálunk csak jövőre?

|

Egyre valószínűbb, hogy idén még nem pakolhatunk S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat dobozokat a karácsonyfa alá.

Hirdetés

Ha valaki nagy Stalker rajongó, akkor annak most megéri ukránnak, vagy orosznak lenni, hiszen így hónapokkal azelőtt játszhat az aranylemezre került S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat október másodikán megjelenő hazai kiadásával, míg a világ többi része hosszú hónapokig lesz kénytelen mással csillapítani étvágyát.



A csúszás oka vélhetően a kiadóváltással magyarázható, a német bitComposer Games ugyanis a szintén német Koch Media érdekeltségébe tartozó Deep Silver (S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky), valamint az amerikai THQ (S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl) mellett nem tekinthető jelentős piaci szereplőnek. Erőforrásai vélhetően szűkösebbek, így a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat nemzetközi premierje 2010 első negyedévére csúszik. Arra viszont a kiadó szerint még van némi esély, hogy a német verzió karácsony előtt elkészüljön.



A játékosok általános türelmetlenségét ismerve valószínűsíthető, hogy rajongók által készített fordítással felvértezve számos különféle, természetesen kivétel nélkül illegális változat bukkan majd fel röviddel az ukrán-orosz premier után a világhálón. Ez sajnos öngólnak tűnik, de reméljük a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)