Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - ez a mod új színt visz a sugárzásba

|

A Call of Pripyat veszélyekkel teli világa sosem volt még ennyire gyönyörű.

Hirdetés

A rajongók türelmetlenül várják már, hogy kiderüljön bármilyen részlet a GSC GameWorldnél készülő S.T.A.L.K.E.R. 2-ről, addig viszont, amíg újfent életjelet ad magáról a következő rész elüthetjük az időt a kultikus előddel, a Call of Pripyattal, amely most minden eddiginél fényesebben tündököl. 

Hirdetés

Egy tehetséges modder, bizonyos D?nt? egy új moddal jelentkezett a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyathoz, amely 4.5 GB-ot foglal, a nagy méret pedig nem véletlen, hiszen alaposan feltuningolja a játék grafikáját: Ultra HD textúrákra cseréli a meglévőket, valamint új karaktermodellekre váltja a szereplőket, szörnyeket, fegyvereket, a kezeket és tárgyakat is. Mindemellett továbbfejlesztett időjárási-, természeti-, árnyék-, részecske- és egyéb effekteket is alkalmaz.

Ezzel a moddal tehát teljesen megújul a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, így azok számára is tartogat majd újdonságokat, akik sokadszorra tervezik végigjátszani. Innen tölthetitek le és írjátok majd meg, hogy milyen élmény volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)