Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat videók

|

Három új, nem túl jó minőségű videó jelent meg a S.T.A.L.K.E.R. folytatásából.

Hirdetés

Miközben az oroszok, és az ukránok már javában nyúzzák a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl történetét folytató alkotást, s a németek rövidesen kézhez kapják saját S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat példányaikat, addig a világ nagyobb része türelmesen várakozik.



A S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat új helyszíneken játszódik majd, ahol az urkán titkosszolgálat munkatársaként kell életben maradnunk. Kilétünkről elvileg még a katonák se tudnak, így előfordulhat, hogy nem viselkednek velünk túl barátságosan. A feladatunk egy légi felderítés kudarcának okát kinyomozni.



Lesznek persze új fegyverek és új ellenfelek is, valamint visszakerül az alvás, ám ez még mindig csak inkább kiegészítő, mint teljes értékű folytatás. Ettől függetlenül érdemes lehet a rajongók figyelmére (én várom), ha jövő tavasszal végre megjelenik a nemzetközi verzió is.



Kérdés, hogy képes lesz-e felvenni a harcot a szintén jövőre érkező, GSC szökevények által készített Metro 2033: The Last Refuge című alkotással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)