Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky dátum és gyűjtői kiadás

|

Az anomáliák mindig nagy meglepetéseket tartogatnak a kalandoroknak: ez esetben például egy S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky gyűjtői kiadást.

Hirdetés

A reggel bemutatott új képadag után a Deep Silver ma még egy meglepetéssel nyűgőzte le az anomáliák rajongóit: augusztus 29-én (bizony, megvan a végleges dátum!), a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky megjelenésének napján egy gyűjtői kiadás is a boltok polcaira kerül. A megközelítőleg ötven eurót kóstáló Collector's Edition a játék mellett egy 288 oldalas novellát, egy bónusz DVD-t (soundtrack, Making of videó, exkluzív képanyagok), egy A2-es, térképnek is használható posztert, valamint egy S.T.A.L.K.E.R. logóval ellátott fém medált is tartalmazni fog.

 

 

stalker_1.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)