Hirdetés

Játszható állapotban van a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky rajongói remaster

|

Egyelőre sajnos nem mindenkinek elérhető a felújított lövölde, de azért egy videóban megnézhetjük, mennyit fejlődött a projekt.

Hirdetés

A 2008-as S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky a GSC Game World szériájának második felvonása, habár a cselekménye az első rész, vagyis a Shadow of Chernobyl előtt játszódik. Tekintettel arra, hogy már jóval több mint 10 éves a játék, a látványvilága eléggé elavultnak hathat, de szerencsére létezik egy megoldás erre a problémára.

Hirdetés

Ahogy a nevéből is könnyen kitalálható, Remaster Studio különböző régi játékok felújítására szánta el magát, és a jelek szerint egész jól halad a munkával, ugyanis elérhetővé vált a mod, ami eléggé megszépíti a Clear Sky-t. A remasternek hála sokkal hatékonyabban működik a játékot hajtó motor, valamint magas felbontású textúrákkal találkozhatunk a Zónában. Sőt, még az NPC-k és a mutánsok modelljei is átestek némi ráncfelvarráson.

Sajnos egyelőre csak Remaster Studio Patreon-támogatóinak egy része próbálhatja ki a különleges alkotást, de a közeljövőben már mindenki számára elérhetővé válik elvileg. Addig is érdemes lehet egy pillantást vetni az alábbi videóra, ami egész jól bemutatja, mennyit változott a Clear Sky.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)