Hirdetés

Elképesztően hangulatos a CryEngine-nel készülő S.T.A.L.K.E.R.

|

A rajongói alkotásban minden maradt a régi, de a mára kissé elavult grafika látványos változáson esett át.

Hirdetés

2007-ben, az első S.T.A.L.K.E.R. játék megjelenése idején még nem volt annyira elterjedt az FPS nézetű túlélő horror műfaja, valószínűleg épp ezért és a remek hangulata miatt lett népszerű a GSC Game World játéka. Elképzelhető, hogy hamarosan visszatérhetünk a Zónába, ami a sugárzás ellenére csak még szebb lett az eltelt évek alatt.

Már korábban felkerült YouTube-ra egy játékmenet videó az akkor még csak szimplán "S.T.A.L.K.E.R. Projectnek" nevezett alkotásról. Láthatunk benne egy kis akciót és feltűnik néhány NPC is.

Nemrég megjelent egy újabb anyag a videómegosztón, ami már egy hivatalos előzetes, és jól láthatóan sokat fejlődött a játék a kezdeti verzióhoz képest. A fejlesztők még nem nyilatkoztak arról, hogy később megjelenik-e az alkotásuk.

Ti örülnétek egy S.T.A.L.K.E.R. remake-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)