Hirdetés

Jó lenne a S.T.A.L.K.E.R. másolásvédelem nélkül? Tessék!

|

Új programot indított a Good Old Games melynek keretei között segítenek neked beszerezni kedvenceid másolásvédelemtől mentes verzióját.

Hirdetés

Valljuk be, a DRM az a csodagyereke az iparnak, akit senki se szeret. Még a szülei sem viselik el. Tudja ezt a GOG.com is, akik eddig is DRM-mentesen kínálták termékeiket, de most abban is segítenek, hogy már meglévő kedvenceidet tölthesd le megkötések nélkül.

“Mindig is DRM nélküli játékokat kínáltunk. A mai nappal egyet előrébb lépünk, és segítünk azoknak, akik már megvásárolták a játékukat, de egy játszhatatlan programmal találták szembe magukat. Mi segíthetünk abban, hogy kedvenceidet újra kiélvezhesd DRM mentesen.” - szól a közlemény. Jelenleg hat címet tölthettek le a GOG könyvtárából korábbi CD kulcsaid beváltásával:

Globális megjelenés:

-S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

-S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

-S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Oroszországban megjelent kiadások:

-Mount & Blade: Warband

-Mount & Blade: With Fire & Sword

-Eador: Genesis

Ezen a linken keresztül érvényesíthetitek a régebbi kulcsaitokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)