Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R. infók

|

Ezúttal a 3dzone készített egy interjúcskát, melynek alanya az FPS stílus egyik legnagyobb meglepetése, a S.T.A.L.K.E.R.: Oblivion Lost. Lássuk az infók egy részét:

- Ha egy szóval kellene összefoglalnod a játékot, mi jut először az eszedbe? - Túlélés! - A single vagy a multi részre koncetráltok jobban? - A játék természetesen lesz mindkét része, jelenleg a single elemeken munkálkodunk. A multi módok között több olyan is lesz majd, amit még semmilyen más játékban nem láthattatok - A trailerekben FPS és third person nézetben is játszhattunk. Ez így is marad? - Nos, egyelőre nem tudjuk, hogy bennehagyjuk e a végleges verzióban a third person nézetet... - Van már olyan cég, aki esetleg licenszelte az X-Ray enginet? - Egyelőre elég jó visszajelzéseket és ajánlatkéréseket kapunk. Úgy tervezzük, hogy az év végétől elérhetővé tesszük a motort... - Esetleg elképzelhető, hogy lesz a játéknak demója még a megjelenés előtt? - Semmi sem lehetetlen :)
A teljes interjút itt találhatod meg.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)