Hirdetés

Stalker - Még várnunk kell a konzolos verzióra

|

A GSC Game World feje beszélt egy interjú során a csapat jövőbeni terveiről.

Hirdetés

Oleg Yavorsky, a Salker-portál kérdéseire válaszolva megerősítette, hogy valóban jön majd a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Xbox 360 játékkonzolra, ám erre csakis a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat premierje után kerülhet sor.



Oleg közölte, hogy megszerezték a kellő minősítést, vagyis PC és Xbox 360 mellett már Nintendo Wii, PlayStation 3 és PlayStation Portable rendszerekre egyaránt jogukban áll játékot írni, csak az a bökkenő, hogy nincs elég emberük. Példának okáért elkészítettek egy PSP-re szánt Stalker prototípusát is.
Nem zárta ki azt sem, hogy a folytatásnak szánt S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat szintén elkészüljön konzolra, ám ez még a jövő zenéje. Egyelőre várjuk meg a legutóbbi értesülések szerint novemberre datált megjelenést, aztán pedig meglátjuk, hogy bírja-e a szarka farka, avagy sem. Apropó, friss és ropogós képeket találtok a galériában, ki ne hagyjátok!



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)