Hirdetés

S.T.A.L.K.E.R. morzsák

|

HeadHunter, a mi személyes, bejáratott S.T.A.L.K.E.R. kémrobotunk újabb érdekességekkel szolgál. Ezúttal némi infomorzsát, és két újabb fegyverkét vélt felfedezni. Nézzük a fontosabb dolgokat:

A játékban szereplő NPC-knek kell aludniuk? Természetesen! Minden, a Zónában található élőlénynek szüksége van pihenésre. Ez alól a szörnyecskék sem kivételek. Szóval előfordulhat, hogy néha nyugtunk lesz :) Elmozdíthatjuk a holttesteket, mint mondjuk a Hitman játékokban? Igen, a fizikai motor lehetőséget ad erre is. Ha elrejtünk egy embert, a többiek nem fújnak riadót, ha egy elpusztult mutánst tüntetünk el, a többiek nem biztos, hogy támadásba lendülnek. Mennyire lesz interaktív a Zóna? Mégis mennyi mindent csinálhatunk? Igencsak összetett és élő lesz minden. A szobákban található bútorokkal torlaszolhatunk, ilyenkor az ellenfelek új útvonalakat keresnek majd. Közel minden objektum elmozdítható!
A rövid interjú további részeit itt találhatjátok meg, de előbb szemléljétek meg ezeket az ingame fegyvermodelleket!!!
Update 1: Időközben kiderült, hogy sajna a játék egy igen kezdetleges változata közkézre került. A hírt megerősítették, de ezúton kérek mindenkit, hogy ne linkeljen hozzánk az alpha verzióhoz vezető oldalakat! Update 2: Csak, hogy ne lankadjon a lelkesedés, íme két újabb gyöngyszem ismét :D

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)