Hirdetés

Új trailert kapott a S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl remaster modja

|

A modnak köszönhetően sokkal látványosabbá válik a 2007-es játék.

Hirdetés

A legnagyobb rajongók nem feledkeztek el a már klasszikussá vált S.T.A.L.K.E.R. szériáról, egy Strelokkkkk nevű modder pedig nemsokára kiadja a Shadow of Chernobyl közel 30 GB méretű modját. Soknak tűnhet, de jó oka van annak, hogy ilyen hatalmasra hízott a csomag.

Hirdetés

A röviden Stalker SoC Remaster néven emlegetett mod szinte minden téren látványosabbá teszi az eredeti játékot, többek között a világítás felújításával, valamint a mutánsok és egy rakás tereptárgy poligonszámának növelésével. A modder tervei alapján a Shadow of Chernobyl látványvilága kevésbé lesz világos, és inkább természetesnek fog hatni a környezet az átdolgozásnak köszönhetően. A bejelentés mellé kiadott kedvcsinálót alább nézhetitek meg.

A mod fejlesztésének fázisait a hivatalos Mod DB oldalán, vagyis erre a linkre kattintva tudjátok követni, és innen is tudjátok majd letölteni. Nektek hogy tetszik, meghozta a kedvetek a S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobylhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)