Hirdetés

Kétmillió lett a világ legmagasabb Xbox Live Gamerscore-ja

|

Az ember, aki egyszer már világelső lett egymillió összegyűjtött ponttal, most újra rekordot döntött. Ezúttal a megduplázta a korábbi eredményét.

Hirdetés

Ray Cox, azaz Stallion83 volt a srác, aki 2014-ben bekerült a gamer történelemkönyvekbe az egymillió Gamerscore-jával. Az elhivatott gamer tegnap elérte a második milliót, ezzel újabb mérföldkövet tudhat maga mögött.

Hirdetés

Ray így újra bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Az álomhatár átlépéséhez egyébként a Halo 2-t használta a Master Chief Collectionből. Így nyilatkozott erről a pillanatról:

"A Halo a kedvenc sorozatom, így amikor megnyitottam a gyűjteményt játék keresés közben, eszembe jutott, hogy miért is ne a használnám a kedvencemet az új rekordhoz."

Stallion a Guinness kollégáinak elárulta, hogy az első achievementjét még 2005. november 22-én szedte össze (pont 13 évvel a jeles nap előtt) a Hexic HD nevű játékban. Azóta szorgosan gyűjtögeti a pontokat, és 2014-es rekordjával kiharcolt magának egy örök életre szóló Xbox Live Gold tagságit is.

"Mindig is szeretni fogom a videojátékokat és az achievementeket, és mindig is játszani fogok és hajtani értük."

- mondta Cox. Hogy valaha sikerülni fog-e összehozni a hárommilliót, azt maga sem tudja, de remélhetőleg egyszer ez is összejön majd neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)