Hirdetés

Stamina: Distance - sci-fi száguldozás a Steam Early Access-ben

|

Ma egy nagyon mutatós cyberpunk autóversennyel gazdagodott a Steam Early Access választéka. Daft Punk rajongóknak kötelező!

Hirdetés

A közelmúltban a stratégia, a horror és az abszurd szimulátorok rajongói is új kedvencekre találhattak a Steam Early Access kínálatában, szóval eljött az ideje, hogy a versenyjátékok hívei is kapjanak valami nekik valót, a Refract Games műhelyében készülő Stamina: Distance pedig valószínűleg az utóbbi idők egyik legstílusosabb autóversenyes megjelenése.

Első ránézésre a Stamina: Distance leginkább úgy néz ki, mintha összevasalták volna az összes modern sci-fit a 80-as évek elektronikus zenéivel, a fejlesztők pedig ezt alá is támasztják: elmondásuk szerint a játék tulajdonképpen a Trials Evolution, a Rush 2049, a Halo és a Tron: Legacy tökéletes keveréke, ez pedig meg is látszik.

Viszont a játék nem csak a látvány tekintetében, de tartalmilag is nagyon rendben van. Az online multiplayer mellett megtalálható benne a manapság ritkaságnak számító osztott képernyős játékmód is, valamint egy Steam Workshoppal kompatibilis, nagyon részletes pályaszerkesztő és egy rövid sztori mód is belefért a játékba.

Akinek mindez felkeltette az érdeklődését, az már most beszerezheti a játékot a Steam áruházban. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)