Hirdetés

Star Citizen - továbbra is szépen gyűlik a pénz, új fejlesztői videó a jutalom

|

Chris Roberts fontolva haladó grandiózus projektje újabb mérföldkövet tudhat magáénak, legalább megint láthatunk frankó dolgokat és reménykedhetünk tovább.

Hirdetés

A Star Citizen 3.0-s verziója megint csúszott kicsit, de a rajongók kitartóak, továbbra is bíznak a Cloud Imperium játékában. 

Hirdetés

A Starz Citizenre nyár elején már 151 millió dollárt szorgoskodtak össze a crowdfundinggal, ma már pedig az 1,9 millió támogató több, mint 156 millió dollárral támogatta meg a játék fejlesztését.

Robertsék ennek örömére új fejlesztői videót osztottak meg, ezúttal a mobiGlas rendszerrel a fókuszban. A mobiGlas gyakorlatilag a Star Citizen rendkívül összetett és többfunkciós HUD-ja, ami meglepően egyszerűen és ésszerűen használható.

Azért a következő frissítésig sem kell sokat aludni, a 3.0 verzió várhatóan valamikor szeptember 4. és 8. között érkezik.

Ti mit gondoltok, jó irányba tart a Star Citizen? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)